Η κοροϊδία-εξαπάτηση της Ομογένειας από το πολιτικό-κομματικό ''καθεστώς'' Ελλάδας, τελειώνει

Επειδή γίνεται λόγος στην Ελλάδα γιά ''αναθεώρηση Συντάγματος'' (ισχύει από 2001), η Ομογένεια αναμένει -γιά τελευταία φορά- να δει αν οι ''εθνοπατέρες'' και ειδικά τα κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία 20 χρόνια,
θα σεβαστούν αυτά που το Σύνταγμα αναφέρει γιά την ψήφο απόδημων Ελλήνων. Η κοροϊδία και η διαχρονική εξαπάτηση της Ομογένειας....από ''κουτοπόνηρους διαπλεκόμενους πολιτικούς'', τελειώνει εδώ.
Αν δεν πράξουν και αυτήν την φορά το αυτονόητο, οι ελάχιστες και διαταραγμένες σχέσεις Ελλάδας-Ομογένειας, θα γίνουν μηδενικές.
Αν και αυτήν την φορά δεν δοθεί το δικαίωμα της ψήφου από τους τόπους διαμονής των απόδημων Ελλήνων και της επιστολικής ψήφου (όπως συμβαίνει π.χ. γιά τους πολίτες Αλβανίας, Σκοπίων, Ζιμπάμπουε και των περισσότερων πολιτισμένων και δημοκρατικών χωρών της υφηλίου, με εξαίρεση την τριτοκοσμική Ελλάδα, που ακόμα κυβερνάται με ''διατάγματα''), η διαχρονικά και πολλαπλά ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ Ομογένεια, αηδιασμένη από την ψευτιά-ατιμία, ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ στο μέλλον να ασχοληθεί με το κράτος-Ελλάδα, με ότι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται.
Ο ''νόμος'' περί ψήφου, με διάφορες ηλίθιες προφάσεις των -χαμηλού επίπεδου- Ελλήνων πολιτικών, ΔΕΝ ψηφίστηκε ΠΟΤΕ από τους ασοβάρευτους, διαπλεκόμενους βουλευτές των κρατικοδίαιτων κομμάτων εξουσίας, Ελλάδας. Αγνοούν, πιθανά, ότι υπάρχουν, Ελλάδα (χώρα) και ελληνικό ΕΘΝΟΣ.
Η χώρα Ελλάδα έχει πληθυσμό περίπου 10 εκατομ. Εκτός χώρας ζουν περίπου 5 εκατομ. 'Ελληνες. Οι εντός και οι εκτός αποτελούν το ελληνικό 'Εθνος. Κατά συνέπεια, ΔΕΝ μπορούν οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί Ελλάδας να αγνοούν το 33%, δηλ. το 1/3, των Ελλήνων που ζουν εκτός χώρας.
Σημ. 1: Ο -γιά τους τύπους μόνο- υφυπουργός Εξωτερικών ''αρμόδιος'' (υποτίθεται) γιά Απόδημους, έχει να πει κάτι γιά το ζήτημα της ψήφου ή θα ασχολείται μόνο με ταξίδια και λοιπά χαζά, όπως με το...νεκρό ΣΑΕ και... πατριάρχες;
Σημ. 2: Οι της -τυπικά υπάρχουσας- ''Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού'' της Βουλής, έχουν να πουν κάτι γιά το ζήτημα της ψήφου ή τους ενδιαφέρει μόνο το...επίδομα συμμετοχής στην Επιτροπή και ταξιδάκια, αφού απόδειξαν ήδη ότι έχουν ''άγρια μεσάνυχτα'' περί Ομογένειας;


http://www.kalami.net/

Σχόλια