Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Να αποδοθούν στους Αγρότες οι παράνομες παρακρατήσεις ζητά από την κυβέρνηση ο Μανώλης Κεφαλογιάννης..

Να δοθούν σαφείς εξηγήσεις για την παρακράτηση μέρους των χρημάτων των αγροτικών επιδοτήσεων στις οποίες προχώρησαν ν οι Αγροτικές Ενώσεις ζητά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κ. Σκανδαλίδη.
Ο κ. Κεφαλογιάννης ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να ενημερώσει την Βουλή και τους αγρότες της Κρήτης σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες
έχει προβεί για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την απόδοση των παράνομων παρακρατήσεων στους δικαιούχους .

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης έχει ως εξής:

Πριν από μήνες δημόσια δεσμευτήκατε πως καμία παρακράτηση από τις δικαιούμενες κοινοτικές ενισχύσεις δεν γίνεται και αυτές καταβάλλονται στο ακέραιο, στον λογαριασμό του δικαιούχου παρά ταύτα οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Νομού Ηρακλείου και όλης της Κρήτης προχώρησαν παραμονές των εορτών, στην παρακράτηση ποσοστού 50% των αγροτικών επιδοτήσεων με τη δικαιολογία ότι πρόκειται για ποσά που αφορούν την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων ή χρέη, ακόμα και στις περιπτώσεις αγροτών που δεν οφείλουν απολύτως τίποτα. Επειδή οι παρακρατήσεις αυτές, που είναι εκτός των όσων προβλέπει η σύμβαση την οποία υπέγραψε η ΠΑΣΕΓΕΣ με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο την οικονομική κατάσταση των αγροτικών οικογενειών

Ερωτασθε σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες έχετε προβεί για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την απόδοση των παράνομων παρακρατήσεων στους δικαιούχους από τις Ενώσεις που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.