ΣΟΚ: Η κυβέρνηση «επιβραβεύει» τους παιδόφιλους!

Μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει η «επιβράβευση» παιδόφιλων από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με ποσοστό αναπηρίας, σύμφωνα με σχετική απόφαση στις 8 Νοεμβρίου του 2011.
Όπως αναφέρει η απόφαση αυτή, την οποία δημοσιεύει το antiparakmi.blogspot.com, οι παιδόφιλοι, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς “επιβραβεύονται” από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από...
20% έως 35%.
Αν μάλιστα αποδείξουν ότι εκτός από παιδόφιλοι είναι και επιδειξιομανείς τότε επιβραβεύονται με επιπλέον ποσοστό αναπηρίας!(και πάλι από 20% έως 30%).
Μάλιστα απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα…

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, Αρ. Φύλλου 2611, 8 Νοεμβρίου 2011
pedofilia3


http://citypress-gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_08.html

Σχόλια

  1. Οι διεστραμμένοι πολιτικοί νομοθετούν υπέρ των διαστροφών τους.
    Με βάση το παρόν νομοσχέδιο ο ΓΑΠ, που το Foreign Policy στο τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2012 , παρουσιάζει τον Γ. Παπανδρέου να κρατά ένα σπίρτο και να καίει ένα σπίτι (http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/01/blog-post_06.html),είναι ανάπηρος με αναπηρία 20-35%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ,ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρόκειται για λάθος του Κουτρουμάνη (η του κάθε Κουτρουμάνη).

    Η αποποινικοποίηση της παιδεραστίας και η ελεύθερη κυκλοφορία των χειρότερων εγκληματιών στην κοινωνία είναι παγκόσμια φαινόμενα που καθοδηγούνται απο τον ΟΗΕ οπου μαγειρεύονται ολοι οι νόμοι πριν την αποστολή στα διάφορα κοινοβούλια για ψήφιση.

    Σας παρακαλώ διαβάστε μεταφράστε και διαδώστε το παρακάτω άρθρο είναι πολύ σημαντικό για ολους μας

    http://antioligarch.wordpress.com/2011/08/19/normalizing-paedophilia-conference-apathy-not-an-option/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.