Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται

Πόθεν γνωρίζει ο Γ.Καρατζαφέρης την προσφορά των Μινωικών Αερογραμμών;
Ο λαλίστατος αρχηγός του ΛΑΟΣ αυτοαποκαλύπτεται με την αλαζονεία που τον διακρίνει και αποκάλυψε ο ίδιος από την καθημερινή σχεδόν διαγγελματική του εκπομπή στο κανάλι του ότι παρεμβαίνει στους υπουργούς που διόρισε στη δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, και ..
τους δίνει εντολές για το πώς θα χειρίζονται τα θέματα του υπουργείου τους.

Αυτό άλλωστε είναι προφανώς γνωστό, γνωρίζοντας την προσωπικότητα του ανδρός. Εκείνο που δεν θα ήταν είναι αν ο ίδιος δεν αποκάλυπτε ότι ενδιαφέρθηκε για κάποια αεροπορική εταιρία προκειμένου να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές (πρόκειται για τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ) και μάλιστα ενώ ακόμη για αυτό το διαγωνισμό μόνο προσφορές υποβλήθηκαν που υποτίθεται είναι κλειστές και όχι φανερές, ο Πρόεδρος προδόθηκε και είπε ότι είναι οι χαμηλότερες σε τιμή. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΑΥΤΟ;
Εκτός και αν αυτό εμπίπτει στις μαντικές του ικανότητες μετά την επικάθιση του περιστερίου επί της κεφαλής του στο αγιασμό των υδάτων στη Πόλη. Ή είχε υπόγειες διασυνδέσεις με την ενδιαφερόμενη εταιρία , οπότε τότε κάτι μυρίζει άσχημα.
Και σεις κύριε Βορίδη αφενός και πρωθυπουργέ Παπαδήμο αφετέρου , πως ανέχεστε να έχετε υποβολέα κατά την άσκηση των καθηκόντων σας;
Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.