Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Δεν μούτζωναν την βουλή, εσάς μούτζωναν κ. Χρυσοχοΐδη...(βίντεο)

Σκληροί, αδίστακτοι, αλαζόνες και πάνω από όλα αμετανόητοι...
Δείχνει σαν να μην έχουν καταλάβει τι έγινε, σαν μην έχουν συνειδητοποιήσει το κακό που έχουν προκαλέσει και την καταστροφή της χώρας..
Δεν εξηγείται διαφορετικά...όταν βγαίνει ο Χρυσοχοΐδης και αφού μας έχει πει ότι, τα έκαναν μαντάρα, ότι κακώς πήγαν στο μνημόνιο, ότι κατέστρεψαν την χώρα, ότι μας κυβερνούσαν οι "κηπουροί"....
να διερωτάται γιατί οι Έλληνες μούτζωναν την Βουλή.

Μια χαρά του απάντησε ο Παπαδάκης (λέει που και που κανένα καλό).
Δεν μούτζωναν την βουλή, εσάς μούτζωναν κ. Χρυσοχοΐδη... 
Δείτε και την κωλοτούμπα του κ. Χρυσοχοΐδη για τους τεχνοκράτες...
1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.