Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Αποκάλυψη! Από το Λονδίνο ο Παπανδρέου ζήτησε συνθηκολόγηση με Ψυχάρη!

Εννοείται ότι όταν άλλοι ανακαλύπτουν πως ο ΓΑΠ είναι στο Λονδίνο σήμερα, εσείς το ξέρετε από την Κυριακή. Αυτό που σας αποκαλύπτουμε σήμερα είναι πως ο Γιώργος Παπανδρέου προφανώς συγκλονίστηκε από την επίθεση Ψυχάρη και …ζήτησε ανακωχή!
Πως;
Την Κυριακή το βράδυ επικοινώνησε τηλεφωνικώς από το Λονδίνο με στενό του, πολύ στενό και αχώνευτο μας συνεργάτη και του ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Ψυχάρη και να ζητήσει ανακωχή!!

Μα γιατί; Τι να τον πείραξε άραγε;
Τα χαλασμένα καλαμπόκια σε ιδιωτικά αεροσκάφη που σε κάνουν να χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα;
Την αγορά πανάκριβου διαμερίσματος στο αριστοκρατικό μέρος του Λονδίνου;
Ή μήπως κάτι που δεν γράφτηκε ακόμα και ετοιμάζεται;
Όπως και να ‘χει, εάν τα βρήκαν με τον Ψυχάρη θα φανεί. Δεν κρύβονται οι καλες σχέσεις μεταξύ τόσο επιφανών ανδρών…
…σε αντίθεση με τις ακαθαρσίες που προσωρινά βγαίνουν στην επιφάνεια και μετά τις τρώει το μαύρο σκοτάδι. Μένει όμως η έντονη οσμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.