Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ” ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;

Προξενεί μεγάλη εντύπωση η απόλυτη σιωπή της δικαιοσύνης για την αποκάλυψη του Γεωργίου Παπανδρέου σχετικά με την επικονωνία του ΔΣ της ΕΤΕ για την δανειοδότηση επιχείρησης!
Η δικαιοσύνη έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει την διερεύνηση αυτής της εξωφρενικής καταγγελίας παρά τις διαψεύσεις από την διοίκηση της Εθνικής τράπεζας (τι περιμένατε δηλαδή; Να παραδεχθούν το αδίκημα τους;)
αλλά και της κωμικής διάψευσης Μπεγλίτη που δεν μπορεί να “διαγράψει” την ομολογία Παπανδρέου.

Θα περιμένουμε λοιπόν και σήμερα με αγωνία την αφύπνιση των δικαστών. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.