Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Αργά ανακαλύψατε κ. Σπυρόπουλε την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας..

Την Δευτέρα (9/1/2012) ήταν καλεσμένος στο πρωϊνό ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, ο πρώην ταμίας του ΠΑΣΟΚ και νυν διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρδος Σπυρόπουλος.
Ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι δεν την αντέχει αυτή την στιγμή την ειλικρίνεια.... Φοβάται μας είπε μην κάνει κακό στην παράταξή του...Προσέξτε στην παράταξη..
Είπε όμως κι άλλα... δείτε τα στο βίντεο.


Τώρα ανακαλύψατε κ. Σπυρόπουλε την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας ;
Τόσο καιρό τι κάνατε..
Λίγο αργά ξυπνήσατε..
Φοβάστε μην κάνετε κακό στην παράταξη σας, η οποία κατέστερψε την Ελλάδα.
Θα πληρώσετε όλοι κ. Σπυρόπουλε να είστε σίγουρος και τότε κανένας από εμάς δεν φοβάται την αλήθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.