Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Ανέκδοτο.....

Ένας αθλητικός μεσήλικας κάνει τζόκιγκ αμέριμνος κάπου στην Εκάλη. Ξαφνικά, πίσω από ένα δέντρο πετάγεται ένας κουκουλοφόρος ληστής, του κολλάει ένα πιστόλι στα πλευρά και του ψιθυρίζει: 
 - Τα λεφτά σου και γρήγορα! 
- Μα τι λες; αντιδρά ο γυμνασμένος τύπος, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εγώ είμαι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδος του ΠΑΣΟΚ  και πρώην Πρωθυπουργός !!!
- Ε, τότε, λέει ο ληστής,...

 τα λεφτά ΜΟΥ και γρήγορα!!!
taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.