Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο...Άρθρο 49 EFSF

Αφού ευχαριστήσω για άλλη μία φορά το olympia.gr για τo χώρο που αφιέρωσε στα post    Αφιερωμένο στους Νεοέλληνες Ραγιάδες. και Πέρασαν με τον νόμο τα παράνομα μνημόνια 4021 ΦΕΚ 218 3-Οκτ-2011 ! και τον φίλο  Αρίστο exomatiakaivlepo.blogspot.com για τη συνέχεια που έδωσε με το post  Mε συνταγματική εκτροπή, ψηφοφορία παρωδία και σιωπηρή συναίνεση των κομμάτων.. εγκρίθηκε το EFSF , θέλω να κάνω μία τελευταία συμπλήρωση.

Δείτε τι ψηφίστηκε μετά το άρθρο 48 και πριν τη λήξη  της συνεδρίασης.
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόλυτα σε ότι αφορά "ψηφοφορία παρωδία και σιωπηρή συναίνεση των κομμάτων".

    Διαφωνώ για το "συνταγματική εκτροπή".

    Και εξηγώ το λόγο. Για να υπάρχει συνταγματική εκτροπή πρέπει να παραβιάζονται άρθρο/α του συντάγματος, που δεν αναφέρονται στο δημοσίευμα.

    Αν τώρα δοθούν ποιό άρθρο/α παραβιάζονται τότε το ξανασυζητάμε, αλλά μέχρι τότε θέμα συνταγματικής εκτροπής δεν βλέπω να υφίσταται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.