Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Η πιθανότητα να δούμε τον Ε. Βενιζέλο πρωθυπουργό, είναι ίδια με αυτή της εκλογής του Θ. Τσουκάτου -άσχετο- ως πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.

20120114-132959.jpgΗ πιθανότητα να δούμε τον Ε. Βενιζέλο πρωθυπουργό, είναι ίδια με αυτή της εκλογής του Θ. Τσουκάτου -άσχετο- ως πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.
Ευάγγελε (κατ' ευφημισμόν) στο ξαναλέμε, δεν θα εγκατασταθείς ποτέ στο Μαξίμου, έστω κι' αν γίνεις "προεδράρα" του ΠΑΣΟΚ, που δεν το βλέπω.
Οι λόγοι είναι προφανείς.[ΙΔΕ ΦΩΤΟ]
Κάποιοι Βαγγέλη μου ποτέ δεν ξεχνούν -λόγω DNA- το: "Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος"
Εκτός του "κοντού" και των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ που έχεις στενοχωρήσει, υπάρχει και το "κούρεμα με την ψιλή".
Το PSI-plus, που μετά "μανίας" προωθείτε με τον κ. Παπαδήμο και παρουσιάζετε σ' εμάς τους ευήθεις(εύπιστους) σαν την μόνη -δήθεν- διέξοδο στον υπερδανεισμό,

σημαίνει πλήρη και άνευ όρων παράδοση της χώρας και του λαού, στους δανειστές και το "ευραϊκό" δίκαιο των τοκογλύφων.
Υπάρχουν κι' άλλοι τρόποι κύριοι πιο ήπιοι, που δεν θα διαλύσουν τα ασφαλιστικά μας ταμεία, την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα της χώρας.
Και για να μην κρυβόμαστε, αυτού του είδους το εγχείρημα (PSI-plus) για την "σωτηρία" της χώρας γίνεται μόνον για την σωτηρία και συγκάλυψη της ανομίας των εισφοροφοροκλεπτών, των λαμογίων και όσων εξωνημένων από το πολιτικό και διοικητικό προσωπικό που συναποτελούν την λεγόμενη κρατική διακυβέρνηση, "συνεισέφεραν" και "συνεισφέρουν" στην δημιουργία των ελλειμμάτων και του επονείδιστου χρέους.
Σ' έριξαν Βαγγέλη στο "λάκκο" των αγορών και σε κατέστησαν από Ευάγγελον, "Εσφάγγελον" μισθών και συντάξεων.

Πιστεύω ότι, είτε προχωρήσει το κούρεμα -με τον τρόπο που μεθοδεύεται- είτε όχι, σε λίγο οι "ειδικοί" θα λένε και η ιστορία θα γράψει:

"Ήταν (το PSI) η εσχάτη πλάνη, χείρων της πρώτης(του IMF) και όλων των υπολοίπων."
ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ !
Γ.Δημ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.