Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Σπάει στα δυο η “μεγάλη δημοκρατική παράταξη”; Τσακώθηκαν Παπανδρέου – Βενιζέλος!

economikos
Το έλα να δεις γίνεται αυτή την ώρα στο ΠΑΣΟΚ!
Δυο φορές μίλησαν σήμερα στο τηλέφωνο Παπανδρέου – Βενιζέλος, λίγο πριν την σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, με τον Υπουργό Οικονομικών να μην έχει μόνο στο κεφάλι του την αποτυχία του PSI, αλλά και τις προτάσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ που τον έβγαλαν εκτός εαυτού!
O Γ. Παπανδρέου φέρεται να επέμεινε στην αρχική του πρόταση για εκλογή του πρόεδρου του κόμματος από την βάση μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το PSI και την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, ενώ στο μόνο που έκανε πίσω είναι στην ημερομηνία εκλογής του νέου προέδρου πριν τις εθνικές εκλογές.
Ο Βενιζέλος επέμενε στην ανάδειξη νέου προέδρου “εδώ και τώρα”.
Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι στο πολιτικό συμβούλιο ο ΓΑΠ  είπε πως ισχύει η πρότασή του για δυαρχία, όπως και η πρότασή του για Συνέδριο τον Ιούνιο!
Το έχουμε ξαναγράψει ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να αποχωρήσει αν δεν υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση, που θα νομιμοποιήσει την Νο1 που δεν έχει περάσει καν από τη Βουλή, φεύγοντας ήρεμος ότι κανείς δεν θα τον “πειράξει” μετέπειτα!
Πάντως, στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αύριο και μεθαύριο λέγεται ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του, με μια “έκπληξη”. Αυτή, εκτός από το ενδεχόμενο παραίτησης, είναι και η σύσταση νέου κόμματος στο πρότυπο των “Δημοκρατικών”. (Η είδηση από το Κουρδιστό Πορτοκάλι εδώ)
Το τί θα γίνει στην “μεγάλη δημοκρατική παράταξη” τις επόμενες μέρες ούτε ο Τσακ Νόρις δεν μπορεί να προβλέψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.