Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Αν ο ιδιώτης βάλει μια τέντα πίσω απ΄το Ερέχθειο, να πουλάει πορτοκαλάδες θα το επιτρέψουμε ; κ. Ξαφά: Γιατί να μην βάλει...(Βίντεο)

Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε ο Μάκης Γιακουμάτος στο πρόσωπο της κ. Ξαφά...για την Ακρόπολη.
Σας θυμίζουμε τι είπε σήμερα ο κ. Γιακουμάτος στο BHMA FM  99.5:
"Πρέπει να ενοικιαστούν η Ακρόπολη και αρχαιολογικοί χώροι, να φέρουμε κεφάλαια, να φέρουμε ευπρέπεια".
Φαίνεται ότι σήμερα η Ακρόπολη είχε την τιμητική της...

Την ίδια περίπου ώρα η κ. Μιράντα Ξαφά ήταν καλεσμένη στο Ράδιο 9, στην εκπομπή "Οι Αντίθετοι " του Δημήτρη Σταυρόπουλου & Δήμου Βερύκιου..
Μεταξύ άλλων η κ. Ξαφά είπε για την Ακρόπολη:
Να την δώσουμε σε ιδιώτες να την εκμεταλλεύονται για να μην κλείνει κάθε λίγο και λιγάκι...και να εισπράττει το δημόσιο ένα μεγάλο ποσό απ την εκμετάλλευση..
Ρωτάει ο Δημήτρης Σταυρόπουλος :  Και αν ο ιδιώτης θέλει να βάλει μια τέντα πίσω απ΄το Ερέχθειο, να πουλάει πορτοκαλάδες θα το επιτρέψουμε ;
Απαντάει η κ. Ξαφά: Θα μπορούσε να βάλει, γιατί να μην βάλει...

Δείτε τις δηλώσεις και των δύο..

4 σχόλια:

 1. Να τους χαιρόμαστε ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η κ. Ξαφά θα πρέπει να δώσει λόγο, για τη διαπλοκή της με τα Ελληνικά ομόλογα. Απορώ πως την καλούν να μιλήσει. Διαπλεκόμενη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Tο πρόβλημα είναι αυτό που είπε αυτή η Ξαφα (ποιά είναι παλι αυτή?) ή αυτό που΄είπε βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου ?
  http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17650&video=0#toppage

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΟΥ μπορω να κανω αιτηση για ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ παρακαλω......μηπως στην συμβουλευτικη σας "βουλη".....Η πΟΥ..αλλου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.