Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Νότης Μηταράκης: Το μνημόνιο βασίζεται στο Βρετανικό δίκαιο! Είναι και αυτός "συνωμοσιολόγος" βρε άθλιοι των ΜΜ"Ε";

Νότης Μηταράκης σήμερα το πρωΐ στον ραδιόφωνο του ΑΝΤ1: «Αντιλαμβανόμαστε την σοβαρότητα του θέματος και ως τέτοιο το αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία. Σας θυμίζω ότι η σύμβαση που υπέγραψε η Ελλάδα πριν από δύο χρόνια, το Μνημόνιο, είναι βάση του Βρετανικού Δικαίου και αυτό δημιούργησε ένα κακό προηγούμενο. Αυτή είναι μια ακόμη δυσχέρεια που δημιουργήθηκε από τη μη διαπραγμάτευση του Μνημονίου. Έδωσε την εντύπωση ότι ως χώρα, χωρίς πολύ συζήτηση, δεχόμαστε πολύ σκληρούς όρους…»

Αυτό που αποκαλύψαμε δηλαδή λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του μνημονίου και τα καθάρματα των ΜΜ"Ε" το αποκρύπτουν εως και σήμερα. Την αποδοχή του Βρετανικού δικαίου για το επαίσχυντο μνημόνιο.
Ούτε ο Δανειολήπτης (η Ελλάδα) ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας !!
Ακόμα και σήμερα το κρύβουν. Ακόμα και σήμερα οι επίορκοι των ΜΜ"Ε" σιωπούν γιατί γνωρίζουν ότι τα βίντεο και η αρθρογραφία τους με τους διθυράμβους για τους "καλούς που ψήφισαν το μνημονιο" θα τους οδηγήσουν στο δικαστήριο της λαϊκής οργής.
Όσο για τους πολιτικούς; Θα λογοδοτήσουν και αυτοί. Ας κάνουν όνειρα περί εμφυλίου με όρους του 1945.
Να μην ξεχνούν, πως το παραμύθι τους για το "πατριωτικό καθήκον" του μνημονίου, το γκρεμίσαμε εμείς και οι φίλοι Bloggers αποκλειστικά. Και θα τους το ξαναχαλάσουμε εάν επιδιώξουν μαύρες συμμαχίες σαν αυτές που συζητήθηκαν στο σπίτι της κυρίας Τζαβέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.