Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Το πρώτο μας χτύπημαTo πρώτο βίντεο του νέου μας ντοκιμαντέρ Οικονομικά για Αρχάριους κάνει λόγο για τους Οίκους Πιστοληπτικής Αξιολόγησης... Σε συνεργασία με το blog Φοιτητές Οικονομικών Σχολών, οι Infostires σας παρουσιάζουν σε αποκλειστικότητα τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ. Mείνετε μαζί μας για να δείτε πρώτοι όσα ακολουθήσουν.in-fo-stires.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.