Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Πάνος Καμμένος: Ήρθε η ώρα των τελικών αποφάσεων.

 "Ήρθε η ώρα της τελικής απόφασης για τη Νέα Δημοκρατία.
Είναι βέβαιο ότι με το ένα πόδι στην βάρκα των δανειστών με καπετάνιο τον Goldman Sachs-Παπαδήμο και πλήρωμα τούς πάντα πρόθυμους κατ´ επάγγελμα και κατά συνήθεια υπουργούς-υπαλλήλους συμφερόντων τροφίμους λεσχών τριμερών, μπίλτεμπερκ, ιδρυμάτων κατασκευής πολιτικών Adenauer.
Και με το άλλο πόδι σε αντιμνημονιακές φιέστες με
αντιμνημονιακές κομπανίες και μάγκικες ζεϊμπεκιές του Μανώλη υπό το βλέμμα των στενών συνεργατών που κλείνουν το μάτι με νόημα (και εμείς αντιστασιακοί είμαστε), με πύρινα άρθρα κατά της νέας τάξης πραγμάτων, με πολύ αξιόλογα
άρθρα στο antinews, του ιστότοπου πού έδωσε μάχη για την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά, ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ PSI ΚΑΙ ΤΉΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤHN ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
Οι επιλογές μόνο 2.
Η ΝΔ γίνεται η ουρά του ΠΑΣΟΚ που κατέρρευσε και σας συγχαίρει ο κύριος Μπάμπης στο Σκάι, είτε η ΝΔ αφήνει τούς νεοφιλελεύθερους με τούς πρόθυμους να πάνε στον φυσικό τους χώρο υπό τον Goldman Sachs-Παπαδήμο και αρνούμενη την παράδοση της Χώρας με όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις λέει το μεγάλο ΟΧΙ πού είπε ο Έλληνας πρόεδρος της Κύπρου Παπαδόπουλος και πάμε στο αύριο Εθνικά Κυρίαρχοι διαπραγματευόμενοι την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου αρνούμενοι το επαχθές και τοκογλυφικό χρέος.
Προσωπικά τις επιλογές μου τις έκανα και σας διαβεβαιώνω ότι κοιτώ στα μάτια χωρίς να αλλάζω βλέμμα και τα παιδιά μου και τούς Έλληνες.
Ο αγώνας συνεχίζεται..."

1 σχόλιο:

 1. Τζογάρω ότι ο Καλαματιανός δεν θα υπογράψει.

  Αυτό που με ψιλοκρατάει από το να το πιστέψω είναι το ότι δεν διαχωρίζει τα ξερά από τα χλωρά.

  Όχι μόνο τους νεοφιλελεύθερους αλλά και κάτι τυπάκια σαν τον Βρούτση (πρώην εφοριακού) με δύο μονοκατοικίες στην Γλυφάδα, ενός εκατομμυρίου έκαστη. Με εκτιμήσεις του δεξιού Άρη Σπίνου που από ότι είπε δεν πολυσυνάδουν με προϋπάρχοντες καταστάσεις.

  Πάντως πέρα από εσένα που μας άνοιξες τα μάτια και τους Καραμανλή - Βελόπουλο - Σακοράφα- Δημαρά - Οικονόμου συνεχίζω να πιστεύω κατά
  60-40 ότι και ο Καλαματιανός με τον Μιχελάκη - Κεφαλογιάννη και μεγάλη μερίδα της ΝΔ και κάποιους λίγους του ΠΑΣΟΚ και την αριστερά (παρόλο που δεν θέλει να κυβερνήσει)ότι θα εναντιωθούν στη νέα δανειακή.

  Πρέπει όμως να δώσεις ονόματα. Μην κάνουμε οι πολίτες εικασίες. Γιατί οι γνωστοί αντιμνημονιακοί είναι λίγοι αλλά αυτοί που θα πουν ΟΧΙ τελικά πιστεύω ότι είναι πολλοί.

  Και για να ξέρεις ο γράφων έχει φάει πόρτα από τις πρώτους σχολιασμούς στο Antinews.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.