Χατζηδάκης:To YΠOIK θέλει να χρησιμοποιήσει τη Βουλή ως ''πλυντήριο'' για την πώληση των τεσσάρων αεροσκαφών της ΟΑ

Οι θέσεις της Ν.Δ. για το Πολυνομοχέδιο
Η Νέα Δημοκρατία θα υπερψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, στηρίζοντας τις διατάξεις με τις οποίες συμφωνεί και αντιτασσόμενη σ’ αυτές που θεωρεί επιβλαβείς.
Ο εισηγητής του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης, προχώρησε σε σειρά διεκρινίσεων σχετικά με τις επιμέρους διατάξεις:
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ως προς τις ενδοομιλικές συναλλαγές η ΝΔ θεωρεί ότι το προέχον είναι, όχι η ρύθμιση που έρχεται προς ψήφιση, αλλά η σφαιρική και πρακτική αντιμετώπιση του ζητήματος.

Στο ζήτημα των συγχωνεύσεων οργανισμών για τον περιορισμό του σπάταλου κράτους, η ΝΔ θα παρουσιάσει δικές της ολοκληρωμένες, εναλλακτικές προτάσεις, διότι οι ρυθμίσεις που προτείνονται είναι «εμβαλωματικές».

Σε σχέση με τα αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης, το κόμμα της Ν.Δ. θεωρεί, πως το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά, στο πλαίσιο του γενικού φορολογικού νομοσχεδίου, με βάση τις ήδη διατυπωθείσες θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Ως προς την εμπλοκή χρηματιστηριακών εταιρειών για τα θέματα αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας, η ΝΔ υποστηρίζει ότι θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από τον Υπουργό Οικονομικών.

Πειστικές απαντήσεις πρέπει να δοθούν, όπως επισήμανε ο κ. Χατζηδάκης, και από τον Υπουργό Δικαιοσύνης για τα ζητήματα των δικηγορικών εταιρειών.

Πρόσθεσε επίσης ότι «απορίας άξιον, επίσης, είναι γιατί το υπουργείο Οικονομικών θέλει να χρησιμοποιήσει τη Βουλή ως ''πλυντήριο'' για την πώληση των τεσσάρων αεροσκαφών της ΟΑ».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ, σε καμία περίπτωση, δεν θα συμβάλει, με τη στάση της, έτσι ώστε να διαγραφούν ή να παραγραφούν ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ της προηγούμενης διετίας. 
http://www.elzoni.gr/html/ent/609/ent.17609.asp 


Υ.Γ
Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό κ. Χατδηδάκη...Το πλυντήριο του ξεπουλήματος  των AIRBUS θα το ψηφίσετε;;
Εμείς πάντως σας είχαμε προειδοποιήσει..

Αυτό το άρθρο θα το ψηφίσει η Ν.Δ ;;;

Αυτά θα τα ψηφίσετε;;

 Tις περικοπές κατά 70%, σε σχέση με το 2009, των λειτουργικών εξόδων των Ενόπλων Δυνάμεων θα τις ψηφίσετε;;

Σχόλια

  1. Ευτυχώς υπάρχει και ο Καμμένος
    http://press-gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_14.html
    που λέει την αλήθεια για αυτά που πράττει η ΝΔ του κ. Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χατζηγάκης σχολιάζει θέματα που αφορούν την Ο.Α.Θα τρελαθούμε τελείως!!!Πολύ ξύλο πάει χαμένο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.