Καμία συνεργασία με όσους ψήφισαν τα επαχθή μνημόνια


Οι υποψήφιοι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων βρέθηκαν στην Ελασσόνα και περπάτησαν τόσο στη Λαϊκή αγορά, όσο και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Μοίρασαν την ιδρυτική διακήρυξή τους και παρέπεμψαν σε όσους έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον προγραμματικό τους λόγο στην ηλεκτρονική σελίδα τους. Έγιναν δέκτες της απογοήτευσης των πολιτών για τα δύο μεγάλα κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο καθώς γνωρίζουν τις δυσκολότερες ημέρες που έρχονται και για το λόγο αυτό με μεγάλη αγωνία αναζητούν άλλη λύση και εναλλακτική διαδρομή για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μίλησαν με τους καταστηματάρχες οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τους μηδενικούς τζίρους τους, για τους ελάχιστους πελάτες τους και για το ανύπαρκτο ενδιαφέρον της πολιτείας για την αγορά.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται κοντά στην επαρχία Ελασσόνος, ακόμα πιο έντονα μετά τις 7 Μαΐου για να εμπεδώσουν και να βελτιώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης που μόλις τώρα δημιουργείται μεταξύ των πολιτών της επαρχίας και του νεοϊδρυθέντος κινήματός τους, και επανέλαβαν ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν με κανένα από τα κόμματα που ψήφισαν τα επαχθή μνημόνια.

Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΜΕ ΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΝΤΖΩΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΟΛΗ Η ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΡΙΞΕΙ. ΒΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.