Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Με στόχο μια Ελλάδα δυνατή για τους Έλληνες με ηθική, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη για όλους τους πολίτες.

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1982 και είμαι το πρώτο παιδί 6μελούς πολύτεκνης οικογένειας.
Ο πατέρας μου Μιχάλης Μπανιώρας είναι Μαθηματικός και η μητέρα μου Ξανθίππη Κουλάνδρου Μπανιώρα  εργάζεται ως εκπαιδευτικός.
Σπούδασα Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνιακή Πολιτική στο Τ.Ε.Ι. Καστοριάς από όπου και αποφοίτησα το 2007
Στην διάρκεια των σπουδών μου διετέλεσα Πρόεδρος των Φοιτητών του Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Εργάζομαι ως ιδ. υπάλληλος στον εκπαιδευτικό οργανισμό TOMH GROUP
Υπηρέτησα κανονικά την στρατιωτική μου θητεία στο στρατο ξηρας στο σωμα των διαβιβασεων.
Το συνεχές ενδιαφέρον μου για τα κοινά και ιδιαίτερα για τον τόπο που μεγάλωσα, την Καλαμαριά, με  βοήθησε να εκλεγώ το 2010 Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς με τη  Ανεξάρτητη Παρέμβαση Πολιτών Καλαμαριάς "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ"  με επικεφαλή τον Χάρρυ Κλύνν.
Ενάντια στο ρεύμα των καιρών όπου η απαξίωση του πολιτικού συστήματος έχει σαν αποτέλεσμα την αδιαφορία των  νέων προς την πολιτική ΘΕΩΡΩ ΕΥΘΥΝΗ μου να παλέψω για να αλλάξει η αγαπημένη μου Χώρα. Με στόχο  μια Ελλάδα δυνατή για τους Έλληνες με ηθική, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη για όλους τους πολίτες. Όραμα και ελπίδα είναι μια Ελλάδα ανταγωνιστική και ικανή να μεγαλώσει τα παιδιά της στον τόπο της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.