Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο εκπρόσωπος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
  «Αυτοί που είπαν ότι θα βγάλουν τις κουκούλες τις φόρεσαν και σήμερα βανδάλισαν και το εκλογικό περίπτερο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Πάτρα. Χθες είχαν βανδαλίσει και το εκλογικό κέντρο στην Καλαμάτα.
Όσο και αν νομίζουν ότι μας τρομοκρατούν, όσο και αν μας πετάνε λάσπες, όσο και αν δείχνουν το πρόσωπο του πλαστογράφου τους υπενθυμίζουμε ότι

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Την επομένη των εκλογών κανένας δε θα γλυτώσει και όλοι οι ένοχοι θα πάνε φυλακή»
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.