ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΟΛΜΑ....

Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Oμάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αυστριακός HANESSVOBODA δήλωσε : <<Τα μέλη της Τρόικας κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν για την λιτότητα στην Ελλάδα. Η πολιτική που εφαρμόσθηκε σε αυτή την όμορφη, χαρούμενη χώρα με τους φιλικούς κατοίκους ήταν καταστροφική>>.
Ο <INDEPEDENT>του Λονδίνου έγραψε : << Οφείλουμε όλοι να ζητήσουμε συγνώμη από τους Έλληνες για την πιο ηλίθια οικονομική πολιτική που τους επιβάλλαμε>>.
Ο ΦΡΑΝΚ ΜΠΣΙΡΣΚΕ πρόεδρος του εργατικού συνδικάτου VER.Di  της Γερμανίας είπε:
<< Απαράδεκτες και καταστροφικές οι μειώσεις μισθών στην Ελλάδα . Αυξάνουν την φτώχεια και διχάζουν την κοινωνία . Δεν λύνουν το πρόβλημα στην οικονομία .>>
Στην συνεδρίαση του ΔΝΤ τον Μάρτιο κάποιος  εκπρόσωπος  χώρας σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μιχαήλ Ιγνατίου :
Τόνισε ότι<< αυτό καθαυτό το μνημόνιο και το πρόγραμμα που το συνοδεύει  ακολουθεί <<αυθάδη παρέμβαση>> στις Ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις.>>
Η Γαλλική <<LIBERATION>> έγραψε :<<Πρωτίστως το ζητούμενο είναι μετατραπεί η Ελλάδα σε εργαστήριο μιας κοινωνικής μεταλλαγής που στην συνέχεια θα γενικευθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη. Προκειμένου αυτή η αντεπίθεση του νεοφιλελευθερισμού να πετύχει τον στόχο της , χρειάζεται να εγκαθιδρύσει ένα καθεστώς που καταργεί τα πλέον στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα>>.  
Από κοντά, ο ερυθρός ΝΤΑΝΥ (ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΗ), ο Άγγλος ευρωσκεπτικιστής βουλευτής , μια εικοσάδα διασημότητες της τέχνης και πλήθος από Νομπελίστες και Παγκοσμίου κύρους καθηγητές οικονομικών.
Τα δικά μας απολειφάδια της πολιτικής , οι ντροπιασμένοι εκφραστές του <<ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ>> , οι φοβισμένοι <<νοικοκυραίοι>> αντί να γεμίζουν τον λαό με ψέματα , φοβίες και ….. αλογόμυγες , θα μπορούσαν να αντιγράψουν ή να επαναλάβουν αυτά που λένε οι γνήσιοι φιλέλληνες έξω.
Τώρα από όλο το αστικό πολιτικό φάσμα  ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ τολμά , αυτό που θα μπορούσαν όλοι να κάνουν σε μια αληθινή , γνήσια και πανεθνική συσπείρωση.
ΜΑΖΙ ΤΟΥ… 
ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχόλια