Οι περιβόητες “συμφωνίες” της πράσινης λαίλαπας

_Ένα άρθρο για την οικονομική σύμβουλο Μ. Λαμάρς και το ρόλο της στην ελληνική κρίση...
«Λύνει τα προβλήματα της Ελλάδας σε μυστικές συναντήσεις» είναι ο τίτλος ρεπορτάζ της Frankfurter Allgemeine Zeitung στις οικονομικές της σελίδες, το οποίο αναφέρεται στην οικονομολόγο Μισέλ Λαμάρς. Η εφημερίδα υπογραμμίζει στον υπότιτλο : «Η Μισέλ Λαμάρς βοήθησε την Αθήνα στην αναδιάρθρωση του χρέους. Το ίδιο έκανε για το Ιράκ, την Αργεντινή και την Ακτή του Ελεφαντοστού».

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μισέλ Λαμάρς είναι από τις σημαντικότερες συμβούλους της επενδυτικής τράπεζας Lazard. «Τον περασμένο Δεκέμβριο ως σύμβουλος της Ελλάδας συναντήθηκε με πιστωτές για να διαπραγματευθεί ένα κούρεμα του χρέους». Η FAZ αναφέρει λίγο παρακάτω : «Σύμφωνα με στοιχεία της ελληνικής κυβέρνησης μόνο η παροχή συμβουλών στην Ελλάδα τα προηγούμενα δύο χρόνια απέφερε στη Lazard 25 εκατομμύρια ευρώ. Και η ομάδα της κατάφερε να πάρει και άλλες δουλειές σε σχέση με την ευρωκρίση, λέει η Λαμάρς χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες».
Deutsche Welle

Y.Γ
Όταν τα λέγαμε κάποιοι μας λοιδωρούσαν και μας έλεγαν υπερβολικούς και γραφικούς...
Φυσικά και δεν είναι μόνο 25 εκατ.ευρώ αυτά που έβγαλε η κάθε Lazard , μιλάμε για πολλά δις ευρώ που μας έφαγαν όλα αυτά τα κοράκια...
προφανώς η Λαμάρς αναφέρεται στα πόσα πήρε σαν προσωπική αμοιβή
Για τους συμβούλους που έχουν κατασκηνώσει και κυριεύσει τα 2 τελευταία χρόνια την Ελλάδα, για το ποια είναι η Lazard διαβάστε:

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2010: ΟΙΚΟΣ LAZARD ΧΡΥΣΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ 7 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
'Εχει η Ελλάδα μισθώσει οικονομικούς συμβούλους αναδιοργάνωσης του χρέους;;
Όποιος θέλει έρχεται, τα "αρπάζει" και φεύγει.. 'Ετσι χωρίς πρόγραμμα
Ο ορισμός της "καραμπινάτης" απευθείας ανάθεσης..
Η Lazard και οι περιβόητες "συμφωνίες" της πράσινης λαίλαπας

Σχόλια

 1. Όταν κυριάρχησαν οι Πέρσες

  Άρθρον του
  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ
  -κλασσικού φιλολόγου-

  http://filologos-hermes.blogspot.com/2012/04/blog-post_22.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.