Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

Ο κόσμος πεινάει και αυτοί αγοράζουν όπλα..

Διαπραγμάτευση χρεών, ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εξοπλισμοί και στο μέσον η Lazard...Σύμφωνα με την  Deutsche Welle η γερμανική εφημερίδα Die Welt αναφέρει:

«Πρόκειται για συζητήσεις που κάνουν κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο υπουργείο άμυνας 20 άνδρες», διαβάζουμε στο άρθρο. "Από τη μια πλευρά του τραπεζιού ανώτατα στελέχη του πολεμικού ναυτικού, νομικοί και σύμβουλοι της επενδυτικής τράπεζας Lazard, υπό τον δικαστικό Διονύση Κολοβό και από την άλλη η γερμανική ThyssenKrupp Marines Systems, που κατασκευάζει υποβρύχια και ο εταίρος της, ο Abu Dhabi Mar. Μέχρι τέλος Αυγούστου οι διαπραγματευτές θα πρέπει να καθορίσουν, πότε η Αθήνα θα αποπληρώσει το τεράστιο χρέος ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ γiα αγορά γερμανικών υποβρυχίων,  το μέλλον των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά αλλά και να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο για αγορά γερμανικών υποβρυχίων πολλών εκατομμυρίων. Ki όλα αυτά εν μέσω βαθιάς οικονομικ ής κρίσης."

Ποιά είναι όμως η Lazard;;

Για την Lazard  είχαμε γράψει από τις 2 Μαι. 2010 :

'Εχει η Ελλάδα μισθώσει οικονομικούς συμβούλους αναδιοργάνωσης του χρέους;;

Λαζάρου "Δεύρο Έξω"...

Ο ορισμός της "καραμπινάτης" απευθείας ανάθεσης..

 Ας δούμε ποιος είναι ο κ. Κολοβός..  Σύμφωνα με την  ιστοσελίδα της Βουλής
Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στη Βουλή των Ελλήνων: Διονύσιος Κολοβός.
Πώς άραγε και πάντα σύμφωνα με το άρθρο της Die Welt, ο κ. Κολοβός, συμμετέχει στις εν λόγω εργασίες;
Άν καταλάβαμε καλά Νομικός σύμβουλος στη Βουλή είναι ο άνθρωπος..

Τι κάνουν όλοι αυτοί:

Εξετάζουν την αποπληρωμή του τεράστιου χρέος ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ γiα αγορά γερμανικών υποβρυχίων και το μέλλον των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά.

Διαπραγμάτευση χρεών, ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εξοπλισμοί και στο μέσον η Lazard...

 Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θέλουν να υπογράψουν ένα νέο συμβόλαιο για αγορά γερμανικών υποβρυχίων πολλών εκατομμυρίων.... Kι όλα αυτά εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης. 

Ο κόσμος πεινάει και αυτοί αγοράζουν όπλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.