Βόμβα μεγατόνων από τον ομογενή βουλευτή της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη!!!

Τα 'μαθες Γιώργο τα νέα;;
Βόμβα μεγατόνων από τον ομογενή βουλευτή της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη!!!
Ο Ιβάν Σαββίδης στο Κρήτη TV 25/4/2012
Δείτε το βίντεο


Σχόλια

  1. πω πω τι βόμβα είναι αυτή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από οτι γνωρίζω από την διεθνή διπλωματία, τέτοια θέματα ανακοινώνονται είτε από τον συνομιλητή (Πούτιν) είτε από τον εκπρόσωπο τύπο, είτε από τον αρμόδιο υπουργό σε τέτοια θέματα.
    Ο εν λόγω κος τι είναι από όλα αυτά ?
    Τίποτα !!!!
    Γιατί τώρα τα λέει ?
    Άγνωστο ή έχει κάποιες σκοπιμότητες που κάποια στιγμή θα φανούν.
    Το μονο που ξέρω είναι οτι έχει προσπαθήσει να πάρει τον ΠΑΟΚ δυό ή τρείς φορές , χωρίς όμως να κλεισει τη συμφωνία. Κάτι δηλαδή σαν τον Τσάκα που παραμύθιαζε τους Βάζελους.
    Αν τώρα κάποιοι θέλουν να χτίσουν πολιτικές με δηλώσεις του κ. Σαββίδη, τι να πώ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον Τσάκα του
      http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/284440-proxoroyn-thetika-oi-diapragmateyseis-me-sabbidi

      Διαγραφή
  3. Εγώ από την άλλη, ξέρω ότι όταν ένας ξένος βουλευτής λέει τέτοια πράγματα, φυσιολογικά υπάρχει επίσημη διάψευση, εάν αυτά δεν αληθεύουν. Αντί λοιπόν να καταφέρονται εναντίον του με πλάγιους τρόπους οι υποστηρικτές της Τρόικας, γράφοντας σε blogs, τι το απλούστερο να βγει κάποιος να τον διαψεύσει; Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου βγάζει ολόκληρη ανακοίνωση μόλις πει κάτι ο αρχηγός ενός νέου μικρού κόμματος και δεν λέει τίποτα για έναν ξένο βουλευτή κυβερνώντος κόμματος; Αν ήταν εδώ π.χ. ένας βουλευτής της Μέρκελ κι έλεγε ανάλογα πράγματα, ποια θα ήταν άραγε η αντίδρασή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να μου στείλεις μια τέτοια ανακοίνωση του ΓΑΠ ?
      Και γιατί να υπάρξει διάψευση από τον ΓΑΠ και οχι επιβεβαίωση του Πουτιν ? και οι δύο πρωθυπουργοί ήταν εκείνη τη περίοδο και είναι ο μόνος που ξέρει τι ειπώθηκε στην συνάντηση με τοΝ ΓΑΠ.
      Και τέλος ο κ. Σαββίδης που ξέρει τι ειπώθηκε σε μια συνάντηση δυο πρωθυπουργών ?
      Ηταν παρών ή είχε βάλει κανένα κορίο ?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.