Υπερασπιστείτε στις εκλογές της 6ης Μαΐου με την ψήφο σας την πατρίδα μας, τους Έλληνες, το μέλλον σας και το μέλλον των παιδιών σας.


Κωνσταντίνος Παπασπύρου
Υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες",
 Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς
Βοιωτοί πολίτες
Φίλοι και φίλες ,το εμπόριο βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων και αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομικής λειτουργίας του τόπου μας. Από την πρώτη στιγμή της κρίσης το εμπόριο δέχθηκε τα αποτελέσματα της ύφεσης και αντιληφθήκαμε την αδυναμία διαχείρισης της κρίσης αυτής από το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Η επιβίωση του ελληνικού εμπορίου συνδέεται με εγγυημένες λύσεις που θα φέρουν διέξοδο στα προβλήματα της χώρας. Αποφάσισα λοιπόν να αποδεχθώ την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Πάνου Καμμένου να είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Βοιωτία γιατί:

  • Δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο. Έμποροι, επαγγελματίες, αγρότες, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, νέοι, όλοι οι Έλληνες πολίτες, υποφέρουμε από την κρίση, την έλλειψη ρευστότητας, την ανασφάλεια, την ανεργία, τις περικοπές, την έλλειψη ελπίδας και την αβεβαιότητα για το σήμερα και το αύριο.
  • Για να καταθέσω την εμπειρία της αγοράς και μίας υγιούς επιχείρησης στο νέο Κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», που ως μοναδικό στόχο έχει να σώσει την Ελλάδα μας και την Εθνική Κυριαρχία της χώρας ώστε να δώσει πραγματικές αναπτυξιακές λύσεις και να βγει η χώρα και οι Έλληνες πολίτες από τα αδιέξοδα στα οποία τους έχουν βάλει οι «τιμητές» του Μνημονίου.
Με πρακτικές λύσεις θα απαντήσουμε στην καταστροφή του μνημονίου.
Με εμπειρία και νοικοκύρεμα μπορούμε να βάλουμε τάξη στο Κράτος και τον τόπο μας.
Συστρατεύθηκα με τον Πάνο Κομμένο γιατί έδειξε με πράξεις σιγουριά, εγγύηση και επέδειξε το θάρρος, το οποίο δεν έδειξε κανείς άλλος και διατήρησε εξαρχής σταθερή και αμετακίνητη στάση εναντίον του Μνημονίου συμφωνώντας στα αυτονόητα που ζητάει και ο Ελληνικός Λαός. Γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς τους πολίτες της, με έναν λαό που υποφέρει και που δεν έχει ελπίδα για ανάπτυξη. Δεν μπορεί να επιβιώσει με έναν λαό που τον εξαντλούν οι αποφάσεις εκείνων που θέλουν να τον καταστήσουν αδύναμο, φτωχό, απογοητευμένο.
 Ο Ελληνικός λαός δεν θα γίνει επαίτης αλλά θα απαιτεί !
Πιστεύω πως οι πολίτες πρέπει να στηρίξουν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση καινούργια πρόσωπα, ανθρώπους που έχουν δουλέψει κι έχουν εμπειρία, φρέσκα μυαλά και καθαρά χέρια.
 Χωρίς αλλαγές στο υπάρχον πολιτικό σύστημα με αλλαγές προσώπων, τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει στην υφιστάμενη κατάσταση.
 Δώστε με την ψήφο σας ελπίδα στη χώρα μας και τα παιδιά μας, τιμωρήσετε τη διαπλοκή, την προδοσία, την κακοδιαχείριση και την αδιαφάνεια.
Κάνετε την ψήφο σας όπλο ενάντια σε όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα ξένο προτεκτοράτο και τους Έλληνες σκλάβους των 300 ευρώ.
Πίσω από τους αριθμούς του ΔΝΤ, υπάρχουν οι άνθρωποι. Υπερασπιστείτε στις εκλογές της 6ης Μαΐου με την ψήφο σας την πατρίδα μας, τους Έλληνες, το μέλλον σας και το μέλλον των παιδιών σας.
Με τιμή
Κωνσταντίνος Παπασπύρου

Σχόλια

  1. Στο κόμμα σας έχουν δουλέψει όλοι ?
    Δεν νομίζω.
    Και οποιος έχει αντίθετη άποψη ας δημοσιοποιήσετε τα ένσημα που έχουν όλοι οι υποψήφιοι.
    ΥΓ Με την δημοσιοποίηση του Ε9 τί έγινε ? Οι εκλογές έρχονται Ε9 δεν βλέπουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπουμε κι ακούμε μπόλικους επίδοξους πολιτικούς αρχηγούς τελευταίως…..
    Μπορεί όμως κανείς με ευκολία να διακρίνει τους πραγματικούς ηγέτες από τους μικροπρεπείς, τους μικρόψυχους και τους πάσης φύσεως “εξαθλιωτές”, των οποίων το σκεπτικό ελάχιστα διαφέρει κατά βάση από αυτό της τρόϊκας…..
    Δεν μιλάω για τους φανερούς αλλά, για τους κρυφούς θιασώτες του τροϊκανού μεγαλείου οι οποίοι ….ζούνε αναμεσά μας….. σφυρίζουν αδιάφορα…και ζητάνε και την ψήφο μας !
    Τους βόλεψε ο “περίπατος” των δανειστών κι έρχονται κι αυτοί να “περπατήσουν” χαλαρά….με άλλη χάρη Ελληνική…και μπόλικο καμάρι.
    Διότι σκέφθηκαν …. αφού μπόρεσαν οι ξένοι να πατήσουν κάτω τους Έλληνες, γιατί όχι κι εμείς…..
    Έρχονται σήμερα κάποιοι ως οι “καταλληλότεροι”, για να μοιράσουν τα ….ψίχουλα στους πεινασμένους και καταδικασμένους…. Μόνον για ψίχουλα μιλάνε....
    Έχουν δεχθεί με ικανοποίηση την όλη κατάσταση και θέλουν απλά να τη διαχειριστούν. Τους βολεύει...
    Κι όμως, αν τους ρωτήσεις, θα σου μιλήσουν για …δημιουργία ….!!! Τρομάρα τους….

    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ηγέτη , ο οποίος :
    - Δεν έρχεται να διαχειριστεί αλλά, να ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ την κατάσταση και να επηρεάσει όλη την Ευρώπη.
    - Δεν αποδέχεται τα ψίχουλα για τους Έλληνες.
    - Δεν αποδέχεται τη λογική της εξαθλίωσης του ανθρώπου για την ευημερία των αριθμών στις Βρυξέλλες και στο ΔΝΤ.
    - Δεν αποδέχεται την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους.
    - Δεν αποδέχεται αντισυνταγματικούς όρους ούτε, εξαγγέλει αντισυνταγματικά μέτρα ...οριακής ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

    Εν κατακλείδι, έχω την εντύπωση ότι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι εδώ πρώτα για να παλέψουν, προκειμένου να ζήσουμε αξιοπρεπώς και με το κεφάλι ψηλά.
    Σίγουρα δεν ήρθαν για να συνθηκολογήσουν....
    Πιστεύω ότι, μας αξίζει κάτι παραπάνω σ’ αυτήν τη ζωή από λίγα ψίχουλα.

    Καλή επιτυχία κα Παπασπύρου.

    Είμαστε Πολλοί
    Είμαστε Ανεξάρτητοι
    Είμαστε Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε στραβομάρα, που την βλέπεις την κυρία (" Καλή επιτυχία κα Παπασπύρου. " )

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.