Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ


Πριν απο λίγο,μέσω του προσωπικού του facebook,o Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,απάντησε ως εξής στους πλαστογράφους της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
Panos Kammenos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Οι πλαστογράφοι που διαδέχτηκαν τόν Μιχελάκη στόν Ελεύθερο τύπο νομίζουν ότι εκτελώντας συμβόλαια τών χαλκείων τής τρόικας θα ανακόψουν το τσουνάμι τών Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ας αρκεστούν στίς πλαστογραφίες υποτίτλων και ας μήν ξοδέψουν τίς μαύρες σακούλες τών αργυρίων λάσπης, θα τις αποδόσουν πίσω στόν Ελληνικό λαό αφού πληρώσουν στήν ποινική δικαιοσύνη .

Τελειώσατε όλοι μαζί.
Δέν σάς φοβόμαστε.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


Σχόλια

 1. ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
  ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΣ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ;

  Η ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ,
  ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο χώρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν επιθυμεί δηλώσεις όπως παραπάνω:

  Τελειώσατε...
  .....
  Ερχόμαστε.... κλπ...

  Αυτές είναι συμπεριφορές που πρέπει να ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ!
  Καλό είναι να είμαστε συγκρατημένοι στις δηλώσεις μας:

  Οι παράνομοι θα οδηγηθούν στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους!!

  Τέτοιες συμπεριφορές μας θυμίζουν παλιές συμπεριφορές, που εμείς όπου ζητάμε μια νέα διακυβέρνηση δικαιότερη , περισσότερο ηθική,δεν τις επιθυμούμε!!!

  Με σεβασμό

  Ένας αναγνώστης του site

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.