Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Είναι έτσι ή δεν είναι κύριε υπουργέ;Τελικά τα πράγματα στην υπόθεση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, μάλλον είναι πιο απλά από όσο φαντάζονται οι διάφοροι γυμνοσάλιαγκες της Αθήνας: η δικαιοσύνη ενημερώθηκε για το θέμα, έπειτα από εισηγήσεις  ανθρώπων που ήταν μέσα στους συλληφθέντες για τοκογλυφία!!!
Το ακούς κύριε Βενιζέλε; Είναι τα διάφορα ...

.πορίσματα ...που ...'καταδικάζουν' τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο!
Είναι έτσι ή δεν είναι κύριε υπουργέ; 

taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.