Συναντήσεις Αβραμόπουλου με προέδρους των Ενώσεων Αποστράτων και συντονιστική επιτροπή Λάρισας

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, βρέθηκε σήμερα στην Λάρισα στο πλαίσιο επίσκεψης στους στρατιωτικούς σχηματισμούς της πόλης (ΑΤΑ, 1η Στρατιά και 110 ΠΜ).
Ο κ. Αβραμόπουλος αμέσως μετά την άφιξή του, συναντήθηκε επί δεκάλεπτο στον χώρο του αεροδρομίου της Λάρισας, με εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής αποστράτων Λάρισας.

Στην συνέχεια και στον χώρο του ΑΤΑ οι πρόεδροι των ΕΑΑΣ και ΕΑΑΑ Λάρισας, Σχης (ΤΧ) ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης και Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Χρήστος Βάγιας αντίστοιχα, συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και συζήτησαν
θέματα που αφορούν τους αποστράτους.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τους συναδέλφους που υπέστησαν άδικα επιπλέον περικοπές με μόνα κριτήρια την ηλικία και τον τρόπο αποστρατείας.
Στον κ. Υπουργό επιδόθηκε το υπόμνημα που ακολουθεί... 
200_01_2012 - Υπόμνημα ΕΑΑΣ και ΕΑΑΑ Λάρισας στον ΥΠΕΘΑ

     Σχόλιο: Ο κ. Υπουργός άκουσε με μεγάλη προσοχή τους προέδρους των ενώσεων και υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει τη δυνατότητα επίλυσης των δίκαιων αιτημάτων τους. 

(Με πληροφορίες από eaas larisas


Σχόλια

  1. Ο Κ. ΒΑΓΙΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΕΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ ΒΑΓΙΑ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΒΑΓΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΠΗΓΕ ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΗΓΕ ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΠΙΤΩΝ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη, η ηττοπάθεια σίγουρα δεν είναι λύση. Με το πληκτρολόγιο δεν γίνονται οι αγώνες. Αν σταματήσουμε θα δείξουμε ότι υποκύψαμε. Θα νιώθουν την ανάσα μας στο σβέρκο τους. Αν συνεχίσουν θα τους δαγκώσουμε το......... λαρύγγι.

      Διαγραφή
    2. Αυτοί οι δύο που μιλάνε στη TV τι είναι ?
      Ποιόν/ους εκπροσωπούν ?
      Και καλά αυτοί, ο ΥΕΘΑ μιλάει με τον οποιοδήποτε ?
      Τελικά σε αυτή τη χώρα έχουμε ξεφύγει τελείως ....

      Διαγραφή
    3. 1000 άτομα, μεσα σε αυτούς και οι 2 που μιλάνε, κάναμε τις κινητοποιήσεις στην Λάρισα και στο Πεντάγωνο.
      Δώσαμε το βροντερό παρόν και πετύχαμε αυτά που πετύχαμε.
      Δεν πετύχαμε τα πάντα, αλλά ήταν μια αρχή..
      Εσύ που ήσουνα?
      Συμμετείχες?
      Ήσουν μαζί μας?

      Διαγραφή
  3. Οι πρόεδροι των ενώσεων μόνο για φωτογραφίες και κουλουράκια είναι. Απόστολε, σε αφομοίωσε και εσένα..... η αμοιβάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκπρόσωπος των δικαιωμάτων μου
    Προς ΑνώνυμοςJan 21, 2012 07:43 AM
    Εσύ μάλλον το παίζεις θεσμικός και νομίζεις ότι έχεις τη δυνατότητα να μιλάς Υπουργούς;
    Οι συγκεντρωμένοι δεν εκπροσωπούν εσένα. Εκπροσωπούν όλους τους θιγόμενους Έλληνες πολίτες, που ήταν συγκεντρωμένοι και διεκδικούν το δικαίωμα της αξιοπρέπειας για τον εαυτό τους, τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους αλλά εσένα σε κόβω να μην σε νοιάζει. Ομορφάντρα μου δεν πειράζει θα σου βάλω σος vinerge για τη χώνεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και που τα είπαν με τον κ. ΥΕΘΑ τι έγινε ?
    Η απάντηση στο
    http://yened.blogspot.com/2012/01/blog-post_2610.html
    Ουτε στην ανακοίνωση δεν τους έβαλε, παρά τον * του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.