Ο κ. Βάμβουκας της Πολιτικής Γραμματείας & υπεύθυνος Οικονομικών του «Νέα ΜΕΡΑ»..είναι υπέρ του ΔΝΤ !!!!

Δείτε τι απάντησε σήμερα πριν λίγο στο Blue Sky, ο Καθηγητής Γεώργιος Βάμβουκας μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών Υποθέσεων του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», στην αποκάλυψη που έκανε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή για τις θέσεις του
υπέρ του ΔΝΤ...


 
Ρωτάει η Ραχήλ Μακρή..
Εσείς δηλαδή ήσασταν υπέρ του ΔΝΤ, αρκεί να είχε άλλη πολιτική....
Ασφαλώς ήταν η απάντηση του κ. Βάμβουκα ...
Ο κ. Βάμβουκας υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών Υποθέσεων του "αντιμνημονιακού" κόμματος "ΝΕΑ ΜΕΡΑ" του κ. Χρήστου Ζώη, είναι υπέρ του ΔΝΤ αρκεί να είχε άλλη πολιτική...
Σας θυμίζουμε για την ιστορία τι είχε πει ο καθηγητής κ. Βάμβουκας σε εκλογές της ΔΑΠ το 2010:
"αυτή την στιγμή έχουμε το ασφαλές σωσίβιο του ΔΝΤ που μας δίνει την δυνατότητα να δανειζόμαστε εκτός αγορών για να βγούμε σε 2 χρόνια απ την ύφεση.."

Αυτά λένε τα στελέχη του πολιτιστικού σωματείου "ζητούμε την μεγαλοσύνη του πρωθυπουργού να μας πάρει πίσω"...

Σχόλια

  1. Εσεις οι καμμενικοί συνενώστε πρώτα τις ΕΤΕ-EUROBANK με την ΥΕΝΕΔ ή και με το BLUE SKY ακόμη και όχι με την ΕΡΤ που έγραψε στο twitter ο Πρόεδρος σας και μετά πιείτε και μια σοδα για χωνέψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.