Αν υπήρχε κάποιος έξυπνος το 2003 από την Ν.Δ ...


Χθες προβλήθηκε η εκπομπή  "ΣΚΑΙ ΘΕΜΑ" με αντικείμενο τι άλλο την υπόθεση του Βατοπαιδίου..
Μπορεί να μη συμφωνούμε με αυτά που κατά καιρούς έχει πει και παρουσιάσει ο κ. Πορτοσάλτε, μπορεί να τον έχουμε κατηγορήσει και κριτικάρει έντονα στο παρελθόν, όμως χθες είπε μια μεγάλη αλήθεια..
Είπε την ατάκα της ημέρας...
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε..
Αν υπήρχε κάποιος έξυπνος απ την Ν.Δ ο οποίος το πιανε το θέμα το 2003, θα ήταν ανάποδα τα πράγματα θα τρέχατε εσείς... είπε ο Πορτοσάλτε απευθυνόμενος στον Μπετενιώτη (βουλευτή του ΠΑΣΟΚ)

Σχόλια

  1. Η εξυπνάδα είναι ασυβίβαστο με το λειτούργημα του βουλευτή της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κρυφοπασόκο σε κόβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.