Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Αλλη μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από το taxalia

Πρόκειται ασφαλώς για σύμπτωση, (όπως πάντα όταν αφορά σύντροφο σοσιαλιστή) .... 
δείτε τι έγινε πάλι στον ΟΠΕ (βρήκαμε δουλειά για τον Αργύρη Ντινόπουλο..):
Όπως ξέρετε κι από προηγούμενες αποκαλύψεις, ο ΟΠΕ (Οργανισμός που συναγωνίζεται τον ΕΟΜΜΕΧ σε ΠΑΣΟΚισμό), έχει διευθύνοντα σύμβουλο τον αγαπητό μας και αξιότιμο Αλκιβιάδη Καλαμπόκη, φίλο του Μιχάλη Καρχιμάκη και αδυναμία του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Άπαντες σοσιαλιστές βεβαίως.
Στις 18-7-2011, ο ΟΠΕ εγκρίνει τη δαπάνη ενός αεροπορικού εισιτηρίου, για μετάβαση του κ.Καλαμπόκη στο Ηράκλειο, για ...συναντήσεις με εμπορικούς ακολούθους. Η υπηρεσία πληρώνει το αεροπορικό εισιτήριο αξίας 229,64 ευρώ, εισιτήριο που έχει αναχώρηση την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 και επιστροφή την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011.
τελείως συμπτωματικά φυσικά, ο κ.Καλαμπόκης εκείνο το Σαββατοκύριακο των ...συναντήσεων στην Κρήτη με εμπορικούς ακολούθους, ξέκλεψε χρόνο και βάφτισε τα παιδιά του Φωκίωνα και Καλλιόπη, το Σάββατο 18-6-2011, παρουσία στελεχών του ΟΠΕ...


Να σας ζήσουν τα παιδιά σύντροφε Άλκη (υπέροχα ονόματα, να τα χαίρεστε!)

Για την ιστορία, το έγγραφο του ΟΠΕ εδώ:
η είδηση στο cretalive, εδώ:

Υ.Γ. Και άλλα στελέχη του Οργανισμού, όλως τυχαίως πήγαν με έξοδα της Υπηρεσίας, για ...συναντήσεις με εμπορικούς ακολούθους φυσικά.....Θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.