Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Η επίσημη ενημέρωση της "Εργενεκον" στον Ελληνικό τύπο: Οι τούρκοι είναι φίλοι μας, ο Καραμανλής έβαζε τις φωτιές.Δείτε τώρα και της γελοιογραφίες των ΝΕΩΝ της ίδιας ημέρας...

4 σχόλια:

 1. Ο Γκιλμαζ μιλάει για εποχή Τσιλέρ 95-97.
  Εσύ το γενίκευσες και το έφθασες το 2007, επί εποχής του κουμπάρου του Κωστάκη Ερντογκάν.
  Σοβαρέψου ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το κάνανε δηλαδή μια φορά και μετά σταματήσανε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βάλε τον Κωστάκη να ρωτήσει τον κουμπάρο του ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @10:34, είσαι πολύ παστόκος και μάλλον όχι Έλληνας. Παραδέχεται ό γνωστός, από το μνημόνιο με τον Παπούλια, ότι κάψανε την Ελλάδα και εσύ τους δικαιολογείς; Τους δίνεις δηλαδή άλοθι( με τ στοιχεία;)για τις περιόδους πρίν και μετά την εποχή Τσιλέρ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.