Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Ο αντιεξουσιαστής ξαναχτύπησε : Φταίνε τα συμφέροντα και η Μέρκελ...

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρωτολογία του, κατά τη συνεδρίαση του, με διευρυμένη σύνθεση, Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
O Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για μετάβαση, ήταν ασαφής ως προς το πως και πότε θα γίνει αυτό".
Στην πρωτολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες,
επέρριψε τις ευθύνες για την οικονομία στα συμφέροντα και στην Άνγκελα Μέρκελ, και άφησε ανοιχτό για τη συνέχεια της συνεδρίασης το θέμα της δικής του αποχώρησης από το ΠΑΣΟΚ.
Αν και αναμενόταν να ανακοινώσει την απόφασή του να μην διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία, ο κ. Παπανδρέου, στην εισηγήσή του, τουλάχιστον, και πριν πάρουν το λόγο τα στελέχη, περιορίστηκε σε μια ανασκόπηση του έργου της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ επί πρωθυπουργίας του.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου πρότεινε να γίνει νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου στις αρχές του 2012 και σήμερα να γίνει μόνο μια γενική συζήτηση...
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.