Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Μια τραγουδίστρια αλλιώτικη απ τις άλλες...

Μία τραγουδίστρια που δεν μοιάζει με τις άλλες... είναι υποψήφια να εκπροσωπήσει την Αυστρία, στον διαγωνισμό της Eurovision 2012 που θα γίνει στο Αζερμπαϊτζάν.
Η Conchita Wurst (Κοντσίτα Βουρστ) αυτό είναι το όνομά της (Wurst = Λουκάνικο) έχει κάτι το διαφορετικό, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει.....
Δεν αναφερόμαστε φυσικά στην πολύ καλή φωνή της αλλά σε κάτι άλλο...


Η Αυστριακή  Κοντσίτα Βουρστ, έχει μούσι κανονικό, είναι τρανσέξουαλ και συμμετείχε σε γνωστό ρεάλιτυ (talent show) της χώρας, το «Die Grosse Chance».
Η τραγουδίστρια δεν είναι δεδομένο αν θα εκπροσωπήσει την Αυστρία στην Eurovision 2012, μιας και θα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για την θέση...

Η τελική επιλογή θα γίνει το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. 2012...
Δείτε την και σε βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.