Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Τρόμος στα φανάρια για τις γυναίκες οδηγούς

Τρόμος για γυναίκες οδηγούς στα φανάρια και από εμπόδια που τοποθετούν κακοποιοί στη μέση του δρόμου! Στην Αττική μέσα σε ένα μήνα έχουν σημειωθεί έξι ληστείες ανυποψίαστων γυναικών που οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους σε σχετικά απόμερους δρόμους.
Είδαν μπροστά τους κάποιο εμπόδιο και μόλις σταμάτησαν, κατάλαβαν πως πρόκειται για ενέδρα ληστών, καθώς αντίκρισαν την κάννη του πιστολιού να τις σημαδεύει.
Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στην περιοχή του Ασπροπύργου,
με θύμα μια ανυποψίαστη γυναίκα οδηγό, η οποία εκείνη την ώρα πήγαινε στην εργασία της. Γύρω στις 7.50 η 40χρονη είδε στη μέση του οδοστρώματος έναν κάδο απορριμμάτων.
Η γυναίκα πίστεψε πως ο κάδος βρέθηκε εκεί λόγω του δυνατού αέρα που έπνεε εκείνη την ώρα στην περιοχή του Ασπροπύργου. Ετσι σταμάτησε το αυτοκίνητό της, με πρόθεση να κατέβει από το όχημα και να τραβήξει στην άκρη των κάδο απορριμμάτων.
Η οδυνηρή έκπληξη για εκείνη δεν άργησε να έρθει. Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίστηκαν μπροστά της δύο άτομα, τα οποία κρατούσαν στα χέρια τους πιστόλια. Οι άγνωστοι οπλοφόροι άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και κόλλησαν το όπλο τους στον κρόταφο της έντρομης γυναίκας.
Ο ένας από τους ληστές τής άρπαξε την τσάντα, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό της τηλέφωνο, και στη συνέχεια οι δύο οπλοφόροι έγιναν καπνός.
Πρόκειται για την έκτη ληστεία που διαπράττεται με αυτόν τον τρόπο μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Οι περιοχές στις οποίες εμφανίζεται η σπείρα, η οποία χρησιμοποίει μεθόδους που παραπέμπουν στην πρακτική των παρανόμων της Αγριας Δύσης, ποικίλουν. Πάντως μέχρι τώρα η Μεταμόρφωση, η Πεύκη, η Νέα Φιλαδέλφεια και ο Ασπρόπυργος είναι οι περιοχές όπου έχουν χτυπήσει οι ληστρικές συμμορίες.
Ετσι, αν δείτε στη μέση του δρόμου έναν κάδο απορριμμάτων, ένα μεγάλο ξύλο ή άλλο εμπόδιο και είστε γυναίκα μόνη στο αυτοκίνητο, μη σταματήσετε, διότι το πιθανότερο είναι να σας την έχουν στημένη οι ληστές.
ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.