Πάνος Παναγιωτόπουλος: Τεράστιο πολιτικό θέμα από τις δηλώσεις Γιλμάζ

Ο Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ, για την δράση της μυστικής υπηρεσίας «ΜΙΤ» σε βάρος της Ελλάδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Βαριές σκιές στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις ρίχνουν οι αποκαλύψεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ ότι το «βαθύ κράτος» της Τουρκίας έκαιγε Ελληνικά δάση, στο πλαίσιο επιχειρήσεων των μυστικών υπηρεσιών.

Η κυβέρνηση Ερντογάν οφείλει να παράσχει προς την Ελλάδα την απαιτούμενη, σε βάθος, ενημέρωση για όλες τις πτυχές της σκοτεινής αυτής υπόθεσης και να προχωρήσει στην πλήρη αποκατάσταση της μεγάλης ζημιάς που υπέστη η Ελλάδα.
Επιπλέον, επιβάλλεται να υπάρξει κατηγορηματική δημόσια δέσμευση από Τουρκικής πλευράς ότι τέτοιου είδους βρώμικες επιχειρήσεις, έχουν πάψει να σχεδιάζονται και να εκτελούνται από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και τα διάφορα παρακλάδια τους.
Το πολιτικό θέμα που έχει προκύψει είναι τεράστιο και πρέπει να απασχολήσει - εκτός των άλλων- και τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την οποία επιθυμεί να προσεγγίσει, ακόμη περισσότερο, η σημερινή Τουρκία».

Σχόλια

  1. Καλές οι δηλώσεις του κ. Πάναγιωτόπουλου
    Περιμένουμε τις αντιδράσεις του ΥΠΕΞ και αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Δήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.