Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Τέλος οι δόσεις αν δεν ξεκαθαρίσει που πάει πολιτικά η Ελλάδα...

Eταίρος της Μέρκελ στην κυβερνητική συμμαχία, ζητάει πολιτική σαφήνεια στην Ελλάδα...

Ο Wolfgang Bosbach, Γερμανός πολιτικός από το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε ότι, η συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης προς την Ελλάδα,
εξαρτάται από το αν η χώρα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της , αναφέρει η Bild-Zeitung.
"Για όσο διάστημα είναι ολοκληρωτικά ασαφές για το πού πηγαίνει η Ελλάδα πολιτικά, η χώρα δεν μπορεί να περιμένει, ότι περαιτέρω ενισχύσεις δις ευρώ θα καταβάλλονται συνεχώς," δηλώνει στην Bild ο Bosbach . 
Y.Γ
Στην Ν.Δ ακούει κανείς...;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.