Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

tweet : O Καμμένος καίει…Παπαδήμιο!

1 σχόλιο:

  1. Προσωπικά εκτιμώ τον βουλευτή καθώς έχει δώσει δείγματα εντιμότητας και σταθερής πολιτικής στάσης απέναντι στο μνημόνιο και σε αυτούς που το στηρίζουν έμεσα ή άμεσα.
    Αν όμως έχει να πεί κάτι, να το πεί με το όνομά του και εκεί που πρέπει, καθώς τέτοια υπονοούμενα και ερωτήματα στο tweeter θα τον οδηγήσουν στην γραφικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.