Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

O Mάγος της οικονομίας...

Δείτε σε αποκλειστικότητα τον άνθρωπο που θα μας σώσει...
Τον τιτανοτεράστιο, τον άνθρωπο λάστιχο, τον μεγαλύτερο μάγο όλων των εποχών..
Δείτε τον μάγο της οικονομίας σε αποκλειστικότητα..


1 σχόλιο:

  1. Άσε μας ρε και συ που δημοσιεύονται τα σχόλια με καθυστέρηση επειδή τα ελέγχετε για "μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο". Ότι τα ελέγχεται τα ελέγχεται αλλά όχι για τους λόγους που αναφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.