Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Στα Τάρταρα το ΠΑΣΟΚ σε Αθήνα-αστικά κέντρα!

“Μαύρη τρύπα” αποτελεί για το ΠΑΣΟΚ η Αθήνα, αλλά και γενικότερα τα αστικά κέντρα, περιοχές στις οποίες εμφανίζει πτώση ο δικομματισμός, εκτίναξη ο «κανένας», ενώ τα ποσοστά των κομμάτων δείχνουν ότι υπό τις παρούσες συνθήκες είναι σχεδόν αδύναμη η αυτοδυναμία.
Ταυτόχρονα αυξημένη εμφανίζεται η πιθανότητα πολυκομματικής Βουλής, με τη συμμετοχή και επτά ή οκτώ κομμάτων, γεγονός που καθιστά απίστευτη την αυτοδυναμία.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB που δημοσίευσε η εφημερίδα Real News το ΠΑΣΟΚ μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας είναι πλέον τρίτο κόμμα.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην Αθήνα όπου κατοικεί το 30% του πληθυσμού της χώρας το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να συγκεντρώνει 10,1% των ψηφοφόρων και να κατατάσσεται στην τρίτη θέση, καθώς το ΚΚΕ με 10,3% περνά δεύτερο, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,6% και η Δημοκρατική Αριστερά με 8,1%.
Οι Οικολόγοι πράσινοι συγκεντρώνουν 3%, η Δημοκρατική Συμμαχία 3,4%, ενώ ιδιαίτερης προσοχής χρίζει το 3% που συγκεντρώνει η Χρυσή Αυγή.
Ταυτόχρονα και η ΝΔ, μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας, χάνει 1,3% σε σχέση με την πανελλαδική της δύναμη
Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.