Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Αν το έκανε αυτό στην Ελλάδα, κάποιος καθηγητής θα τον έλεγαν ...φασίστα!

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία Ισπανού καθηγητού σε πανεπιστήμιο της Σκωτίας, η οποία είναι αλήθεια ότι αν γινότανε από Έλληνα ομολογό του, σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο, οι δήθεν προοδευτικές φυλλάδες και οι δήθεν προοδευτικοί συνάδελφοί του  θα τον βάπτιζαν αρχαιόπληκτο και εθνικιστή! Πρόκειται για τον Ισπανό καθηγητή Χουάν Κοντέρχ, που διδάσκει Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά στο Πανεπιστήμιο St Andrews της Σκωτίας και είναι ο δημιουργός της σελίδας Akropolis World News, στην οποία θα βρείτε άρθρα για την επικαιρότητα γραμμένα σε άπταιστα Αρχαία Ελληνικά! Σύμφωνα με όσα λέει ο Ισπανός καθηγητής, αυτή ήταν η απάντησή του στις τρεις ιστοσελίδες που ανεβάζουν ειδήσεις στα Λατινικά. Βασικός του στόχος είναι και η εξάσκηση φοιτητών της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που είναι και επισκέπτες της σελίδας. Όσοι λοιπόν θέλετε να δείτε το εγχείρημα του Ισπανού καθηγητή, ο οποίος  δηλώνει λάτρης της χώρας μας, μπείτε στο www.akwn.net.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.