Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Παραιτείται ο ηρωϊκός εισαγγελέας Πεπόνης που χειρίζεται την έρευνα για την ΕΛΣΤΑΤ και τα CDS! Καταγγέλει παρεμβάσεις στο έργο του!

Γι’ αυτό ήταν τόσο σίγουρος ο κύριος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ότι ουδεις θα τον άγγιζε;
Ο ηρωϊκός εισαγγελέας Πεπόνης που είχε τα παντελόνια να αναλάβει την έρευνα για τα χαλκευμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ μετά τις τρομερές καταγγελίες, το θέμα των CDS, την μηνυτήρια αναφορά των κκ  Τόμπρα και Νούλα, όπως και τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου,
υπέβαλλε την παραίτηση του καταγγέλοντας παρεμβάσεις στο έργο του! Μαζί του και ο έτερος οικονομικός εισαγγελέας, Σπύρος Μουζακίτης  για τους ίδιους λόγους.
Ο Γρ. Πεπόνης μάλιστα είχε παρέμβει και στην περίπτωση της παραίτησης του Διομήδη Σπινέλλη (άλλη σκοτεινή υπόθεση) έρευνα την οποία θα διεξήγαγε ο Σπύρος Μουζακίτης, που και αυτός παραιτήθηκε!
Καταλαβαίνετε λοιπόν τι συμβαίνει σε αυτή την χώρα, όταν οι Εφραιμοκυνηγοί διαπρέπουν, αλλά όποιος τολμά να αγγίξει τον κύριο Παπανδρέου ή το περιβάλλον του, διασύρεται, απειλείται και εξαναγκάζεται σε παραίτηση.
Όπως προκαλεί τεράστια απορία η επιβεβαίωση μας, όταν μόλις στις 20/12 αποκαλύπταμε την σιγουριά του κυρίου Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ότι κανένας δεν θα τον αγγίξει: Γιατί νιώθει τόσο άνετος ο κύριος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ;
Μήπως επιτέλους οφείλεται και μία απάντηση από την Συγγρού; Όχι πλέον για την σιωπή στο θέμα Εφραίμ αλλά μπροστά σε αυτή την εξέλιξη. Τι συμβαίνει; Γιατί τέτοια ατολμία στο σκάνδαλο με τα CDS; Στις υποθέσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου; Γιατί αυτή η ασυλία σε άτομα όπως ο Κλέωνας Παπαδόπουλος, ο Γεωργίου κλπ; Πως αφήνετε να παίζουν έτσι με τις τύχες της χώρας, ειδικά τώρα που υποτίθεται ότι είστε ΜΕΛΗ της κυβέρνησης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.