Καμμένος: «Τελειώσαμε οριστικά με την τρόικα και τα μνημόνια!»

Στην πρωινή εκπομπή του Ant1 μίλησε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, ο οποίος σχολίασε τα αποτελέσματα της χθεσινής συνόδου κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε ότι η σταθερότητα και η επιμονή της κυβέρνησης στις προεκλογικές της εξαγγελίες
και στα όσα υποσχέθηκε στους πολίτες, απέδωσαν καρπούς. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ξεκαθάρισε ότι μνημόνιο και τρόικα, έχουν τελειώσει οριστικά για τη χώρα μας και ανέφερε χαρακτηριστικά, «αυτούς τους τύπους που έμπαιναν στα υπουργεία και έδιναν εντολές στους υπουργούς δεν πρόκειται να τους ξαναδούμε».
«Το μνημόνιο και η πολιτική που είχε υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ισχύει. Τελείωσε» τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εταίρος και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Δεν υπάρχει 70-30% του Μνημονίου. Μην ακούτε εκφράσεις τις οποίες προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν οι Γερμανοί περιγράφοντας την ήττα τους» είπε ο κ. Καμμένος και σημείωσε: «Δεν υπάρχουν καλές και κακές πλευρές στο μνημόνιο. Το ότι θα αλλάξει το δημόσιο, θα αλλάξει το δημόσιο. Το ότι θα συγχωνευτούν υπηρεσίες, θα συγχωνευτούν υπηρεσίες. Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν πρόκειται να παραμείνει μία γραμματεία η οποία λέγεται Γενική Γραμματεία Εξοπλισμών όπου ο κάθε υπουργός έβαζε τον κουμπάρο του, οι περισσότεροι κουμπάροι είναι φυλακή ήδη, και μπαίναν και καμιά 10αριά στελέχη που χρησιμοποιούσαν τους δημόσιους εξοπλισμούς της χώρας για να πλουτίζουν. Θα πάει πάλι στα επιτελεία. Αντί να έχουμε 50 υπηρεσίες που να ασχολούνται με την Αεροπορία θα έχουμε μία».
Μεταξύ άλλων ο υπουργός σημείωσε: «Η ομοψυχία του ελληνικού λαού και η στήριξή του προς την κυβέρνηση έδωσε ένα αποτέλεσμα το οποίο θεωρώ, θα το δούμε τη Δευτέρα ξεκάθαρα, είναι μία δικαίωση γι΄αυτόν τον αγώνα τον οποίο έχει διεξάγει ο ελληνικός λαός. Δεν έχουμε πλέον την επιβολή ενός προγράμματος το οποίο έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, την οικονομία στο τέλμα, την νέα γενιά να έχει μετατραπεί σε ανέργους ή σε μετανάστες και φαίνεται ότι υπάρχει η ελπίδα της αλλαγής μίας πολιτικής και την επαναφορά της δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας»
hellasforce

Σχόλια