Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

«Μωραίνει κύριος ον Βούλεται απωλέσαι»-      Διάδοχος του Αντωνάκη του «πατριώτη» στη ΝΔ,  ή  μάλλον στην Νέα Ελλάδα,  μας σερβίρουν  τον Κυριάκο  Μητσοτάκη.
-        Που φαίνεται έχει μεγάλο βαθμό ο Κυριάκος «τους» στη νεοταξική ιεραρχία, Και τα «πρόβατα  (όχι τα σκυλιά που είναι έξυπνα) δεμένα».

-        Ο αποκληθείς Κυριάκος κάποτε από τον Φαήλο,  Ντιντής.  Πριν βέβαια και ο Φαήλος μεταλλαχθεί σε χειρότερο Ντιντή.
-        «Χειροτόνησαν» λέγεται τον Κυριάκο, τον  αδίστακτο εκτελεστή των δημοσίων υπαλλήλων νέο αρχηγό.
-        Τον Κυριάκο «τους», που «δολοφονούσε» τις καθαρίστριες και έλεγε σε αυτές, να γίνουν επιχειρηματίες.
-        Και που εισέπραττε  τα συγχαρητήρια του επίορκου Προέδρου Παπούλια για αυτό. Που κάτι θα ήξερε από τότε.
Τόσο «έξυπνο» θεωρούν τα νεοταξικά  φασιστοειδή, τον Ελληνικό λαό.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.