Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Για την εκλογή Προέδρου της δημοκρατίας....

Για την εκλογή Προέδρου της δημοκρατίας και στην περίπτωση εκλογής μη πολιτικού προσώπου να μου επιτραπεί να παρατηρήσω ότι ένας συνεπέστατος αντιμνημονιακός με συνεχή ενημέρωση των Ελλήνων, υπήρξε ο Καθηγητής Κασιμάτης.

Να μου επιτραπεί επίσης να παρατηρήσω, ότι δεν θα πρέπει να τεθεί οποιοσδήποτε όρος στην προσωπικότητα που θα προταθεί.
Κάτι τέτοιο, που  προφανώς είχε γένει στον επίορκο πρόεδρο Παπούλια, και σχεδόν σίγουρα  και στον προηγούμενο Κωστή Στεφανόπουλο, υποβιβάζει προφανώς τον θεσμό του ύψιστου αξιώματος της Ελλάδας.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.