Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Και ξαφνικά… ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ!
Οι αποκαλύψεις Φαλτσιανί αλλά και οι βόμβες που εξαπέλυσε ο αδιάφθορος Νικολούδης κατά την ομιλία του στην ολομέλεια, όπου μίλησε για μία δράκα απατεώνων που ρημαξαν την Ελλάδα, σήμαναν συναγερμό στην διαπλοκή.
Τα Νέα και η Καθημερινή, με ταυτόσημα άρθρα, βαπτίζουν «διχασμό» την υποχρέωση της νέας κυβέρνησης να τιμωρήσει τους πολιτικούς υπεύθυνους για το μνημόνιο, το PSI και μια σειρά άλλων σκανδάλων.

 Ο όρος εκ πρώτοις φαίνεται να ντροπιάζει τον λαό και το Έθνος, αφού το 99% των Ελλήνων είναι πλέον απέναντι σε μια εθνοκτόνο, ιδιοτελή μειοψηφία. Ποσοτικά λοιπόν, μόνο «διχασμός» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αντίθετα, πρόκειται για τον διαχωρισμό εγκληματιών από το κοινωνικό σύνολο. Τον ορισμό δηλαδή του κράτους δικαίου.
Το εάν θα «σοφρωνιστούν», είναι δικό τους θέμα. Αυτό που προέχει, είναι η παραδειγματική τιμωρία αυτής της «Δράκας», ακόμα και αν η εσωτερική ρήξη με το σύστημα είναι μετωπική. Θυμηθείτε πως καθάρισε ο Πούτιν τους διεφθαρμένους ολιγάρχες, με ευεργετικές συνέπειες για την Ρωσική κοινωνία και την οικονομία.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.