Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Λαπαβίτσας: Δημοψήφισμα αν μας εκβιάσουν - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, που συμπλέει με τις απόψεις της αριστερής πλατφόρμας και είχε κρατήσει αποστάσεις από τα λεγόμενα του υπουργού Οικονομικών, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, τόνισε ότι το μνημόνιο πρέπει να καταργηθεί ολόκληρο.

Μάλιστα, επισήμανε ότι πρέπει να κρατηθεί σκληρή στάση απέναντι στους δανειστές και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε περίπτωση ρήξης, η χώρα να οδηγηθεί είτε σε δημοψήφισμα είτε σε εκλογές.
Συγκεκριμένα, ο κ. Λαπαβίτσας είπε: «Όταν φτάσει εκείνη η στιγμή και δεν θα μπορούμε να κάνουμε παραπέρα, γιατί ο δανειστής θα αποδειχθεί ή εκβιαστικός ή ιδιαίτερα σκληρός, πρέπει να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός ευθέως. Εκεί θα τεθούν όλα στα τραπέζι. Και το δημοψήφισμα μπορεί να τεθεί στο τραπέζι και οι εκλογές και ο,τιδήποτε άλλο. Πρέπει να υπάρξει νέα ξεκάθαρη ετυμηγορία του ελληνικού λαού, δημοκρατική, η οποία να σου επιτρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.