Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. Στις 614.000 κυμαίνεται συνολικά ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων

Στις 614.000 κυμαίνεται συνολικά ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων.
ΟΟΣΑ: Στοιχεία που "καίνε" την κυβέρνηση για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που παραθέτει ο ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) σε σχέση με το μέγεθος του δημοσίου τομέα
αλλά και του ποσοστού των δημοσίων υπαλλήλων σε σχέση με το σύνολο του εργατικού δυναμικού για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύτηκε χθες, Government at a Glance 2013, η Ελλάδα έχει ένα από τα μικρότερα ποσοστά δημοσίων υπαλλήλων σε σχέση με όλες τις χώρες μέλη του Οργανισμού. Συγκεκριμένα, μέχρι και το 2011 – δηλαδή χωρίς να προσμετρόνται οι απολύσεις και οι αποχωρήσεις των τελευταίων δύο ετών – στη χώρα μας οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στον δημόσιο τομέα, αντιστοιχούν στο 8% του συνολικού εργατικού δυναμικού! Τρίτη από το τέλος δηλαδή, ανάμεσα στις 34 χώρες του οργανισμού.
Προχθές ο Κυριάκος...
-    Ο εκτελεστής των καθαριστριών και λοιπών δημοσίων υπαλλήλων, ο  θαυμαζόμενος από τον επίορκο Πρόεδρο Παπούλια, έκανε συνειδητά και εν γνώσει του άλλη μία αθλιότητα.
Σε ομιλία του στη βουλή, επανέλαβε το λεχθέν πρώτα από τον σπαραξικάρδιο του δεν υπάρχει σάλιο. Που είχε πει τότε το άθλιο προκειμένου να τους «δολοφονήσει», το ψευδές απόφθεγμα, ότι «1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι, καταδυναστεύουν 9.000.000 Έλληνες». 
Ο σερβιριζόμενος ως νέος αρχηγός της Ν.Δ Κυριάκος, είπε προχθές εν γνώσει του προφανώς ως αρμόδιος, το άθλιο ψεύδος,  Ότι  ο αριθμός των υπαλλήλων του δημοσίου ήταν 900.000.  
-    Ενώ ήταν από την αρχή, 600.000 περίπου χιλιάδες.  
-    Μαζί με,  τους ιερείς, τους δασκάλους, τους Καθηγητές των  γυμνασίων και Λυκείων, τους Καθηγητές των ΑΕΙ , το ιατροφαρμακευτικό προσωπικό των νοσοκομείων κτλ, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, την αστυνομία μας κτλ., την πυροσβεστική μας, τους υπαλλήλους της τοπικής αυτοδιοίκησης, κτλ.
Αυτό το ψεύδος είπε  ο  θρασύς  υπάλληλος της τρόικας, ο ανάλγητος «δολοφόνος» των δημοσίων υπαλλήλων και των οικογενειών τους.
Δυστυχώς ο νέος υπουργός δεν γνώριζε προφανώς την πραγματικότητα για να κολλούσε αυτοστιγμή το κακέκτυπο αυτό αρχηγού της ΝΔ,  στον τοίχο.
Ευριπίδης Μπίλλης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.