Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Δεν άντεξε ο χριστιανός, και της τα "έχωσε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Χρήστος Βασιλειάδης

Στην πλατεία συντάγματος  ξεχύθηκε ο κόσμος όπως και σε κάθε  πλατεία της  Ελλάδος, για να εκφράσουν  τον πόνο τους που έχουν υποστεί οι Έλληνες κάθε μέρα επί 5 χρόνια. 


Το μήνυμα οι ευρωπαϊκοί  λαοί το έχουν στείλει στην Άνγκελα.  Εδώ και πολλές μέρες, όμως πιστεύουμε ότι ο Έλληνας  με το μήνυμά του λέει την πραγματική αλήθεια σε σχέση με τα αποτελέσματα τον διαβουλεύσεων, "Πάρε τα π@π@ρι@ μου"  έγραψε στο πλακάτ κάποιος πολίτης και η δημοσιογράφος έπαθε σοκ. Άντε τώρα να το μαζέψεις... Το μήνυμα πέρασε, η ΆΝΓΚΕΛΑ το έχει καταλάβει ήδη ότι στο τέλος θα υποστεί μια μεγάλη ητα - δεν εννοούμε οικονομικά αλλά πολιτικά - αυτό  συνέβη όταν ασκούνται πολιτικές ασφυκτικής λιτότητας. Αυτό έπαθε και ο Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.