Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Σειρά έχουν τα C-27 - ξεψαχνίζει τους φακέλους ο ΥΠΕΘΑ

Γράφει ο Χρήστος Βασιλειάδης

 Και τα C-27 spartan έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ. Ο Πάνος Καμμενος  μαθαίνουμε ότι θα ξεψαχνίσει τον φάκελο C -27 spartan των ιταλών για τα οποία είχε υπάρξει μια συμφωνία την οποία η παρούσα ηγεσία θέλει να επανεξετάσει.


Θυμίζουμε ότι είχε συμφωνηθεί να μην παραλάβουμε τα τέσσερα τελευταία αεροσκάφη -που είχαν δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού- και σε αντάλλαγμα οι ιταλοί να κάνουν οτι πρέπει για να πετάξουν τα C - 27. επιχειρησιακά να θυμίσουμε αυτή την στιγμή είναι 2 αεροσκάφη.
Ο Καμμένος θέλει να δει την συμφωνία αλλά και την πρόοδο της συμφωνίας. Γιατί απ΄ ότι μαθαίνουμε υπάρχουν ερωτήματα για τους ρυθμούς με τους οποίους τρέχει. Κι επειδή οι ιταλοί πήραν αυτό που ήθελαν ο Καμμένος θέλει να μάθει αν έχουν αρχίσει να δίνουν όσα συμφώνησαν. Αν όχι τότε θα έχουμε εξελίξεις. Υπάρχει συμφωνία θα πουν κάποιοι. Εδώ ολόκληρο μνημόνιο τίθεται υπό αμφισβητηση . Η συμφωνία με τους Ιταλούς θα μείνει ως έχει αν δεν είναι συμφέρουσα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.